TryggDirekt Sverige AB
Stockholm 08-18 70 90
Mälardalen 0152-450 90
Skåne       046-77 11 90

Skriv ut...

Om cookies

Log On

Garage- & Grind- öppnare

Vi monterar komplett automatisk öppning på de flesta vanliga garageportar av vipp-, slag- & sektions-typ. Med en trådlös sändare öppnas och stängs bekvämt garageporten.

    

De vanligaste modellerna monteras ca 3 m in i garaget och har en skena fram till garageporten. För lång livslängd har flera modeller SoftStopp (mjuk lågfart) före stopp. Nedan visar vi motoröppnare med inbyggd belysning som underlättar inkörning kvällstid. Den släcks automatiskt efter 4 min.

       

Valmöjlighet finns mellan drift med kedja eller rem. Rem ger mycket tyst och jämn gång. Kedja ger något kraftfullare drift.

Nödöppningslås finns som tillval och måste väljas när annan ingång i garaget helt saknas. Finns annan ingång, eller möjlighet att gå in genom grannens port, vid ett ev driftsfel, rekommenderar vi att nödöppningslås inte monteras då detta i sig kan utgöra en förhöjd inbrottsrisk.

 

På den här dörren har vi monterat en grindöppnare med trådlös styrning för en brukare. Även andra som hade tillgång till denna dörr behövde kunna gå ut från sin "bakgård". En tryckknapp finns placerad invändigt så att alla kan bruka grindöppnaren, eftersom den håller dörren/grind fast.

Tillbehör är extra tryckknappar, nyckelimpuls, kodlås, mm.

   

För gång- & körgrindar installerar vi flera olika modeller. Både slag- & skjutgrindar kan öppnas automatiskt.

 

Endast installationer !

Notera att vi EJ säljer materialdetaljer separat, utan installation

 

   

                Strängnäs - Stockholm - Skåne

 

Ändrad: 10 March 2024


Corona
.
Se info i mitten!50 årNär Du väljer
TryggDirekt Sverige AB
för rådgivning och utprovningar får Du vår personals samlade erfarenhet, 50 år, helt kostnadsfritt!

VÄLKOMMEN !