www.tryggdirekt.se

Orderläget

AKTUELLT LÄGE I  INSTALLATION/SERVICE !

-   VÄLKOMMEN att nå oss via mail, våra serviceformulär här på webbsidan eller genom en telefonkontakt (08-187090). Se gärna först våra tips nedan om vilka uppgifter som underlättar för oss.

Om det gäller en BOSTADSANPASSNING är det olika hur kommuner hanterar uppdrag. Några saker kan anmälas direkt till oss (gäller alltid vid garantiärenden). Några saker måste alltid anmälas först till kommunen som därefter avgör om du själv ska meddela oss eller om kommunen gör det. För att det ska bli som din kommmun vill ha det är det bäst att du först frågar dom.

-   

 

KOMPLETTA BESTÄLLNINGAR:

För att underlätta utförandet ber vi Er att alltid notera uppgift om en fastighets kontakt (FS el Ordf) med ett direkt-nr. Aktuell portkod behövs nästan alltid för oss. Tydligt vilken dörr som avses samt om det ev är en villa/radhus, mm. Tänk på att vissa dörrar är mer komplicerade som branddörrar, balkongdörrar, grindar, mm.

VID SERVICE/REPARATIONER som vi försöker utföra omgående måste uppgift på en fastighets-kontakt, nåbar, samt hur vi kommer in, ex portkod, finnas med på beställningen. TACK PÅ FÖRHAND!

VID KRAFTIGA VINDAR: 

När det blåser kraftigt påverkas funktionen hos automatiska dörröppnare. Vi försöker installera för säker stängning alltid. Vid storm skulle en dörröppnare bli mycket tung för dom boende om den är installerad för att alltid stänga. Fastighetsägarens eget underhåll är viktigt. Tänk på att ofta hjälper det med att dörrens tröskel är ren, gånjärn är smörjda, lås är smörjt, dörr/karm är korrekt justerad.

 

Beställ / Order

                                                                                     

Här kan du göra din beställning, observera att fält märkta med en * måste fyllas i. Fax, mail, telefon, går precis lika bra. Vissa uppdrag kräver underlag. Läs mer under "Våra distrikt"

E-postadress*
Företag
Kundnr alt orgnr:
Adress*
Postnr och ort*
Telefon arbete*
Mobiltelefon:
TryggSpis 3-fas
Beställning TryggSpis Spisvakt, 3-fas
TryggSpis 1-fas
Beställning TryggSpis Spisvakt, 1-fas
Installation
Information
Meddelande:

                       


Strängnäs - Stockholm - Skåne