www.tryggdirekt.se

Dörröppnare - Styrningar - Spisvakter - Installation

        

      

.

 VIKTIGT: info om Corona/covid-19, se längre ned!


 STÖRNING: i telefonväxel, ring även 070-274 17 80


Bostadsanpassning med dig i centrum, är vår passion!

            

.

 VI KONTAKTAS BÄST:

 ÖPPET SÄKRAST: 08.30-11.30 och 13.00-16.30

 KONTAKT: Tel 08-187090 och mail info@tryggdirekt.se

 Om virus CORONA: Vi har öppet som vanligt. Om störningar se längre ner. Vi är leverantör av viktiga funktioner till privatpersoner och samhället. Flera saker kan vänta men andra saker behöver utföras i närtid. Vårt focus nu är att vår verksamhet ska fungera så väl situationen gör det möjligt. Viktiga rutiner hos oss just nu:
- Vi arbetar inte vid symptom på sjukdom plus två extra dagar hemma.
- Vi håller extra god hygien, vi håller avstånd och hälsar inte med närkontakt.
- Vi använder ibland personlig skyddsutrustning som handskar, munskydd, filtermask, visir.
.

 PRAKTISKT; vi kan erbjuda!
- Vi utför besök för offerter utan personlig kontakt när det är möjligt. Det är enkelt när man är påhittig. Vi kommer in med portkod, ibland kan vi få en nyckel släppt från din balkong. Vi går runt och tittar med dig "närvarande" över en telefon. Allt går bra när man funderar lite extra.
- Leveranser/Utlämning av fjärrkontroll/handsändare kan vi göra utan personlig kontakt. Du kan få sändaren i ett kuvert. Normalt provar vi med dig, men vi kan också finnas kvar i vår bil och över telefon berätta hur du ska prova. Allt går bra när man funderar lite extra.
- Service gör vår tekniker. Du behöver inte vara med. Om vi behöver låna din handsändare kan den läggas utanför din dörr utan att vi behöver träffas personligt. Lösningar avtalar vi såklart först över telefon. Allt går bra när man funderar lite extra.
- Många svårigheter dyker upp nu när vi har nya rutiner, men som framgår ovan, allt går bra när man funderar lite extra.OM STÖRNINGAR i verksamheten:
- Vi har pågående uppdrag i fastigheter inom verksamhet typ omsorg. Här räknar vi med avbrott och förseningar.
- När vår personal nu är extra försiktiga med personkontakter, högre egen hygien, samt ev egen frånvaro pga all misstänkt symptom, kommer det tyvärr att påverka vår servicegrad.
- Material, leveranser, kan bli försenade till oss som påverkar hur vi kan leverera. För att minska förseningar har vi ökat våra beställningar från alla våra leverantörer så långt det praktiskt och ekonomiskt är möjligt.
- Vår planering av service och installationer sker nu med ett tillägg; hur vi minskar riskerna för både kunder och anställda. På olika sätt behöver vi arbeta annorlunda. Vi kommer söka lösningar för mindre personlig kontakt. Det kommer ibland att ta längre tid.

MED HOPP OM DIN FÖRSTÅELSE!
Vi har full förståelse för myndigheterna beslut, råd och att svårigheter kommer att finnas nu!
.

 

 

Komplett installatör av automatiska dörröppnare med tillbehör. Till Ditt behov har vi alltid rätt lösning. Vi är Din oberoende leverantör med flera stora fabrikat, för att varje objekt ska få den bästa lösningen!  

 ps 

 Flera olika modeller 

    

SPISVAKT  

   

 Flera olika modeller 

  hav+väg  
   Styrningar       Betal-hjälp  

 

.

 

Idag är en dörröppnare en självklarhet inom vård, omsorg, sjukhus, offentlig miljö, butiker, tillgänglighetsanpassning, bostadsanpassning för funktionshindrade, arbetsplatser, mm.

Har Ni behovet, kontakta oss idag, för kostnadsfri offert. Till detta får Ni vår kompetens inom hela området, så Ert behov av en komplett lösning med installation, el-lås, styrningar, larm, blir utfört med högsta kvalité och med en garanti.    

 

     

  Lars Tysklind, Vd

 

TACK!

Vi fortsätter som en fri leverantör för bästa möjliga lösning, till bra pris. För allt visat förtroende  säger vi; TACK! 

Bättre kundservice och kraft i produktion har uppnåtts. Vi anpassar samtidigt rutiner och internt datastöd till kommunernas nya rutiner från Boverket, där du som användare nu har fått en aktivare roll i kontakter och beställning.

TACK!  från Lars med personal

 

                              

                                     Strängnäs - Stockholm - Skåne